Analýza

Cenu drahých kovů není možné správně určit bez znalosti jejich přesného složení. Drahé kovy mají různou ryzost. Slitiny s obsahem drahých kovů, například šperky, obsahují různé množství příměsí z odlišných materiálů. Důkladný a kvalitní rozbor chemické struktury je proto nutný pro jejich další obchodování.

  • Přesnost

Vysoká přesnost je nutným předpokladem pro kvalitní analýzu složení drahých kovů.  Technologické zázemí musí zaručit přesnost určení obsahu drahých kovů od 0,015 procenta, maximálně však 0,5 procenta.

  • Spolehlivost

Výsledky analýzy a její přesnost musí být doloženy prostřednictvím certifikátů kvality. Vysokou spolehlivost a kvalitu analýzy garantují zejména použité moderní technologie.

  • Jednoduchost

Způsob, jakým s námi zákazníci pomocí webového rozhraní komunikují, je nejjednodušší cestou, jak předávat a archivovat informace o zpracovaných analýzách. Výsledky naší práce jsou dostupné kdykoliv a odkudkoliv.

Součástí analýzy kovových materiálů s obsahem drahých kovů je homogenizace. Ta spočívá v roztavení dodaného materiálu a jeho následného slití do ingotu - cihličky. Tepelné zpracování zajišťuje rovnoměrné rozložení všech kovových součástí do celého objemu slitku. Proces homogenizace je pro drahé kovy bezrizikový, případný úbytek váhy je důsledkem odstranění obsažených nečistot.

Abyste mohli plně využít naše služby, je nutné se zaregistrovat zde.

Pro více informací o investování volejte 603 245 502 nebo vyplňte

kontaktní formulář... zde>>>