Investice do drahých kovů

 Drahé kovy jsou investiční komoditou se stále se zvyšující hodnotou. Jsou vynikající příležitostí, jak si zajistit pravidelný a jistý příjem. Naše společnost je ideálním partnerem. Máme dlouholeté zkušenosti, kontakty na přední společnosti v oboru a skvělé obchodní i technologické zázemím. Drahým kovům jednoduše rozumíme

  • Jistota

Stabilní růst cen drahých kovů je z dlouhodobého hlediska nejbezpečnější zárukou, jak zhodnotit své peníze. Jen málo jiných způsobů nabízí tak jistou návratnost jako investice do zlata, stříbra či platiny.

  • Garance

Drahé kovy historicky garantují vysokou míru důvěry a směnitelnosti. Jejich význam roste zejména v časech, kdy ceny jiných komodit na světových trzích podléhají prudkým výkyvům, přičemž drahé kovy si stále zachovávají svoji hodnotu.

  • Dostupnost

Investovat se vyplatí v malém i ve velkém. Naše společnost nabízí široké pole možností, jak se investice zhostit, a proto si každý zájemce najde produkt, který mu bude nejvíce vyhovovat.

Investice do obchodu s drahými kovy

Invest fond dokáže zprostředkovat investici do obchodu s drahými kovy každému. V rámci investičních nástrojů nabízíme dva různé způsoby v přístupu ke kontrole nad obchodními příležitostmi.

A) Garantovaná investice

Investici plně řídí obchodníci Callide Ivest fondu, přičemž obchodní partner vkládá své prostředky do nákupu drahého kovu. Následným prodejem a výběrem data splatnosti dává partner našim obchodním zástupcům časový rámec, v němž mají možnost jeho investici zhodnotit. Tím nepřímo určí cenu, za kterou se jím nakoupené drahé kovy mohou prodat. V rámci Garantované investice je určená výše výnosu již v době nákupu drahých kovů a umožňuje zisk až 2 procenta za měsíc.

B) Samoobslužná investice

Investici plně kontrolujete a řídíte Vy - investiční slitky pořizujete do svého vlastnictví. V případě dobrého vývoje cen na trhu rozhodujete o výši výnosu a zakoupené investiční slitky prodáváte.

Abyste mohli plně využít naše služby, je nutné se zaregistrovat zde

O zlatě

Zlato je finanční jistota. Jak historie mnohokrát ukázala, je zlato nejlepší ochranou před finanční katastrofou a spolehlivě pomáhá zmírnit dopady ekonomických krizí. I v případě astronomické inflace nebo rozpadu finančního trhu poskytuje zlato bezpečí a jistotu. Ke zlatu se lidé v případě velkých krizí uchylují tradičně a instinktivně.

Zlato je nezávislé na vládách, měnách, produktivitě a dalších lokálních ekonomických a politických faktorech – jeho světovou cenu ovlivnit nemohou.

 

Se zlatem se obchoduje 24 hodin denně. Zlato je univerzální celosvětová „měna“, kterou můžete prodat kdykoliv a kdekoliv na světě. Za posledních 5 let cena zlata stoupla více než dvojnásobně a jeho další růst podle světových analytiků můžeme očekávat.

Pro více informací o investování volejte 603 245 502 nebo vyplňte

kontaktní formulář... zde>>>