Investiční výkup drahých kovů

Obchod s drahými kovy je komplexní proces. Vyžaduje zkušenosti, přístup k technologiím a znalost trhu.

  • Rychlost

Vysoká rychlost zpracování je v obchodě s drahými kovy základním předpokladem pro jejich efektivní zhodnocení. Zpracování, analýza a vyhotovení obchodní nabídky jsou základní standardy obchodu s drahými kovy.

  • Cena

Našim klientům nabízíme bezkonkurenční ceny díky možnosti vybrat si obchodní model, který je pro ně optimální. Zde platí, že rychlost je přímo úměrná ceně, za kterou bude jejich materiál - tedy drahé kovy - obchodován. Díky tomu mohou klienti maximalizovat svůj zisk.

Popis výkupního procesu registrovaných zákazníků

Registrovaný zákazník, který má zájem výkup drahých kovů realizovat prostřednictvím naší společnosti, zboží předá našemu pracovníkovi. Ten vyhotoví o něm předávací protokol.

Od této chvíle je celý proces zpracování a nalezení vhodných obchodních příležitostí plně v našich rukou. Během doby, kdy se materiál zpracovává a probíhá analýza jeho chemického složení, hledají naši obchodníci vhodné kupce. Obchodní nabídku k prodeji dostává zákazník již do 24 hodin od předání materiálu.

Díky tomuto postupu dokážeme rychle nabídnout hned několik variant, jak se zbožím obchodovat. Na našich zákaznících je pak volba pro ně optimální varianty. V případě nejrychlejšího scénáře si může zákazník vyzvednout peníze v pokladně ihned po dokončení analýzy. V případě volby obchodní varianty s nejvyšším ziskem dostane zákazník své peníze na svůj bankovní účet za několik dní, ale za nejvýhodnější cenu.

Nejlepší ceny na trhu dokážeme nabídnout díky principům obchodu prodeje drahých kovů za budoucí fix - neznámou cenu. Jde o dokonalý nástroj jak zamezit spekulacím s cenou drahého kovu a směnným kurzem devizového trhu.

Naši klienti mají nad cenným materiálem plnou kontrolu po celou dobu zpracování. Prostřednictvím svého účtu najdou kontrolní údaje z vážících systémů, desítky kamerových záznamů, dokonce i jména našich zaměstnanců, kteří se zbožím pracují. Tyto údaje jsou dostupné v přehledné formě 24 hodin denně. Jak pracujeme, si můžete zkontrolovat z pohodlí svého domova, či zaměstnání.

Každý zákazník je pro nás rovnocenným obchodním partnerem, k němuž přistupujeme s důvěrou. Partnerům dáváme do rukou jedinečné nástroje, jak mít neustálý dohled a kontrolu nad naší prací a snadno s námi komunikovat. Abychom však mohli poskytovat kvalitní služby a měli jistotu, že citlivé informace doputují pouze tam, kam mají, využíváme pro spolupráci jednoduchou registraci.

Abyste mohli plně využít naše služby, je nutné se zaregistrovat zde.

Pro více informací o investování volejte 603 245 502 nebo vyplňte

kontaktní formulář... zde>>>